לקבלת ייעוץ מהטובים ביותר

אנא השאירו פרטים וניצור עימכם קשר בהקדם




תכנון מטבח

פרוגרמה וחלוקת שטחים פונקציונאלית

חלוקת שטחים במטבח המשקפת את תרשים זרימת

המזון בהתאמה לדרישות משרד הבריאות

  • תוכנית תיפעול עקרונית ותהליך העבודה
  • הכנת מערך ציוד עקרוני של עמדות העבודה והציוד.

הכנת תוכניות והגשה למשרד הבריאות

עריכת תוכניות להגשה כמתבקש ע"י משרד הבריאות. 

רישיון עסק ורישיון יצרן.

  • עריכת מסמך "פרשה טכנית" 
  • פגישות במשרד הבריאות ובמחלקת בריאות הסביבה. 

הכנת תוכניות עבודה: כתב כמויות,

תוכניות חיבורים ומפרט טכני לציוד המטבח

  • תוכנית מערך מפורטת לציוד כולל כתב כמויות לציוד המטבח. 
  • תוכנית חיבורים של נקודות קצה לציוד המתוכנן. 
  • הכנת מפרט טכני לציוד המתוכנן לקבלת הצעת מחיר מספקים.  
  • הדמיות ופרטים.

ייעוץ לרכש וביצוע,

פיקוח עליון תכנון מול ביצוע

 

  • ליווי וייעוץ במהלך הבינוי, בנושא הבינוי והמערכות.
  • השתתפות בישיבות יועצים, לתיאום התכנון.
  • פיקוח עליון על ביצוע העבודות באתר.
  • ליווי ויעוץ לנציגי הלקוח ברכישת הציוד
  • בדיקה ואישור מפרטי ספק הציוד בתיאום עם נציגי הלקוח
  • בקרה על אספקת הציוד ביחס למפרט ולהזמנה.
מיפויי מדורים וחדרים נדרשים במטבח המלון

 

שאלה

 תשובה

שאלה

 תשובה